Livreddende førstehjelp for deg som ser verdien av å være forberedt når noe uventet oppstår.

Har du aldrende foreldre, livsledsager som du er bekymret for, har barn eller barnebarn som det kan skje noe med

Uttalelse fra en dame på et fysisk kurs: Når jeg var med på mitt 4.kurs begynte jeg å bli trygg på hva jeg skal gjøre.

I dette kurset kan du repetere så ofte du vil, og til du vet at du er trygg på hva du skal gjøre. Her får du alt du trenger å vite samle på et sted.

 

Pris kr 6 500.- med 1:1 veiledning og treningsdukker for HLR (verdi kr 3 500.-)

1

Den første delen av kurset omhandler hva du skal gjøre når ulykken er ute eller akutt sykdom inntreffer.

Hvem ber du om hjelp fra? Hvor ringer du?  Det handler om å være effektiv og håndtere situasjonen raskt og effektivt. 

2

Den andre delen av kurset tar for seg akutte sykdomstilfeller.

Du får oversikt over hvilke sykdommer som ofte inntreffer akutt. Akutte tilstander kommer ofte da du minst venter det. Det handler om å bli mer reflektert og vite mer om hva du skal gjøre. 

3

Del tre får du kjennskap til ulykker og skader.

Hva gjør du hvis du selv blir skadet eller en av dine nærmeste skader seg? Kanskje er det en ukjent du må hjelpe. Få oversikt over hva du gjør ved forskjellige ulykker.


Kundehistorier

Ann Christin Klubnes

Fagsykepleier med master i geriatri.

Nettkurset er lett å forstå, med en fin struktur og med bevisstgjørende tips. Bra med nyttige lenker, god informasjon om 113 apper og hjertestarter. Syntes det er bra visuelt med tekst og bilder i tillegg til videoene. Det er godt å få repetert litt.

Synøve Harildstad Hersleb

Man vet aldri når uhellet er ute.

Dette var så oversiktlig og veldig godt forklart! For meg var det betryggende å se i praksis alt fra hvordan hjerte-og lungeredning gjøres på barn - til hva du bør gjøre hvis du virkelig setter noe fast i halsen og du er alene. Du fikk meg til å være forberedt og være i forkant m 113-appen også. Alle tenkelige situasjoner som gjør at du kan redde et annens liv og også ditt eget.

Å se dette i detaljer gjør meg mye mer trygg hvis jeg er så uheldig en gang å måtte ta i bruk livreddende arbeid. Dette kurset anbefaler jeg alle å få med seg - og skoleklasser også.

At jeg har gjennomgått dette kurset kan redde livet ditt!

Hva får du når du kjøper i dag

Du får tre moduler fordelt på 27 leksjoner med videoer og tekst. Det er forskjellig lengde på leksjonene etter hvilke temaer vi tar opp. Her kan du se og lære i eget tempo, og gå tilbake for å se leksjoner på nytt. Det er også med en introduksjon- og en avslutnings video. Tilgang til kurset har du i ett år.

Du kan få støtte og veiledning på e-post, telefon eller videosamtale inntil to time ved behov, underveis eller i etterkant av kurset. Verdi kr 3 000.-. Veiledningen kan deles i kortere sekvenser dersom det er ønskelig. Dette avtales ved henvendelse på e-post.

Når du har registrert alle moduler og leksjoner som ferdig, får du tilsendt et kursbevis. 

I kurset får du tilsendt en HLR Mini Ann treningsdukke til en verdi kr 500. -. 

Her har du sjansen til å få mye på et og samme kurs, som kan gi deg viktig kunnskap for deg selv og de rundt deg. Du kan sikkert litt eller mye om førstehjelp og livredning, men hvor lenge siden er det du har hatt fokus på akutte situasjoner? Det er fort gjort å glemme, og ny kunnskap kan ha kommet siden sist gang du gikk på kurs. Bli tryggere i en situasjon som krever rask og konstruktiv handling når tiden er knapp.

3 enkle trinn for å ...

Øke kunnskap om førstehjelp og livredning

Kopirett Anne-Mette Eriksen