Livreddende førstehjelp for deg som ser verdien av å være forberedt når noe uventet oppstår.

Nettkurset er for deg som har aldrende foreldre, livsledsager som du er bekymret for, har barn eller barnebarn som det kan skje noe med .

1

Den første delen av kurset omhandler hva du skal gjøre når ulykken er ute eller akutt sykdom inntreffer.

Hvem ber du om hjelp fra? Hvor ringer du?  Det handler om å være effektiv og håndtere situasjonen raskt og effektivt. 

2

Den andre delen av kurset tar for seg akutte sykdomstilfeller.

Du får oversikt over hvilke sykdommer som oftest inntreffer akutt. Akutte tilstander kommer ofte da du minst venter det. Det handler om å bli mer reflektert og vite mer om hva du skal gjøre. 

3

Del tre får du kjennskap til ulykker og skader.

Hva gjør du hvis du selv blir skadet eller en av dine nærmeste skader seg? Kanskje er det en ukjent du må hjelpe. Få oversikt over hva du gjør ved forskjellige ulykker.


Kundehistorier

Ann Christin Klubnes

Nettkurset er lett å forstå, med en fin struktur og med bevisstgjørende tips. Bra med nyttige lenker, god informasjon om 113 apper og hjertestarter. Syntes det er bra visuelt med tekst og bilder i tillegg til videoene. Det er godt å få repetert litt.

Synøve Harildstad Hersleb

Man vet aldri når uhellet er ute.

Dette var så oversiktlig og veldig godt forklart! For meg var det betryggende å se i praksis alt fra hvordan hjerte-og lungeredning gjøres på barn - til hva du bør gjøre hvis du virkelig setter noe fast i halsen og du er alene. Du fikk meg til å være forberedt og være i forkant m 113-appen også. Alle tenkelige situasjoner som gjør at du kan redde et annens liv og også ditt eget.

Å se dette i detaljer gjør meg mye mer trygg hvis jeg er så uheldig en gang å måtte ta i bruk livreddende arbeid. Dette kurset anbefaler jeg alle å få med seg - og skoleklasser også.

At jeg har sett dette kurset kan redde livet ditt!

Hva får du når du kjøper i dag

Du får et nettkurs med 25 leksjoner med videoer med forskjellig lengde etter hvilke temaer vi tar opp. Her kan du se og lære i eget tempo, og gå tilbake for å se leksjoner på nytt.

Du kan få støtte på e-post, telefon eller videosamtale inntil en tid ved behov, underveis eller i etterkant av kurset. Dette avtalers ved henvendelse på e-post.

Når du har registrert alle moduler og leksjoner som ferdig får du tilsendt og kursbevis. 

I kampanjeperioden er prisen kr 4 950.- i perioden 27.04. - 09.05.21 . Ordinær pris er kr 6 500. - De 10 første som kjøper kurset får tilsendt og Mini Ann treningsdukke til en verdi kr 350.-

3 enkle trinn for å ...

Øke kunnskap om førstehjelp og livredning

Kopirett Anne-Mette Eriksen